Zweefmolen huren

Zweefmolen huren bij Jan Bogaerts

Zweefmolens zijn een ware eyecatcher voor uw feest of evenement. Breng kinderen een lach op hun gezicht met een van onze kleurrijke draai- of zweefmolens. Voor echte nostalgische kermisattracties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de grootste en voordeligste attractieverhuurder van de Benelux. Ons assortiment omvat meer dan 2.500 attracties, met meerdere verschillende zweefmolens. Daarnaast hebben wij in de afgelopen 50 jaar al vele evenementen tot een groot succes gemaakt. Wilt u ook uw evenement compleet maken met een spectaculaire zweefmolen? Bekijk dan vrijblijvend ons volledige assortiment draai- en zweefmolens. Of neem vrijblijvend contact op met een van onze vriendelijke en deskundige collega's.
 

Bekijk ons volledige assortiment draai- en zweefmolens hier

 

Het grootste assortiment zweefmolens

Jan Bogaerts heeft het grootste assortiment kermisattracties in zowel België als Nederland. Onze zweefmolens zijn gemakkelijk te vervoeren naar iedere bestemming. Het grootste gedeelte van ons assortiment draai- en zweefmolens staat zelfs al op een aanhanger.
Wij verhuren naast onze zweefmolens ook  spectaculaire kermisattracties.
 

Waarom een zweef- of draaimolen huren?

Als u aan een plek met een draai- of zweefmolen denkt, komt u waarschijnlijk bij een kermis of een attractiepark uit. Deze plekken zijn niet goedkoop en hebben vaak lange wachttijden voordat er gebruik van de attractie gemaakt kan worden. Bespaar uzelf deze problemen en haal deze draai- of zweefmolen eenvoudig en voordelig naar uw locatie. Dus heeft u binnenkort een feestelijke gebeurtenis, twijfel dan niet en leg een spectaculaire zweefmolen vast. De kinderen zullen het geweldig vinden en u bezorgt iedereen gegarandeerd een leuke dag. Onze zweefmolens zijn eenvoudig te vervoeren, installeren en af te bouwen. Bij de attractie krijgt u een duidelijke handleiding. Natuurlijk kunnen wij ook deze fase uit handen nemen en de attractie voor u compleet verzorgen. Denk hierbij aan vervoer, op- en afbouwen van de zweefmolen en professionele begeleiding gedurende de draaitijd.
 

Veiligheid op de eerste plek bij het huren van een zweefmolen

Bij ons zijn alle attracties volledig veilig en gecertificeerd volgens de hoogste Europese richtlijnen. Zo worden onze zweefmolen jaarlijks gecontroleerd door het onafhankelijke bedrijf TÜV. Op deze manier zorgen wij als Jan Bogaerts - Attracties & Promoties - ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun attractie. Naast dat onze attractie van hoge kwaliteit en uiterst betrouwbaar zijn leiden wij ons personeel ook goed op. Op deze manier zien zij goed wanneer een zweefmolen of andere attractie niet op een juiste manier wordt gebruikt. Hierdoor kunnen wij de veiligheid op ieder evenement volledig waarborgen.
 

Zweefmolen huren? Hier moet u aan denken

Er zijn enkele belangrijke punten die u als huurder in uw achterhoofd moet houden bij het huren van een zweefmolen. Alle zweef- en draaimolens zijn elektrisch aangedreven, dus er moet altijd een aansluiting voor de elektriciteit in de nabije omgeving zijn. Natuurlijk hebben wij ook voldoende haspels om deze afstand groter te maken. Daarnaast moet u even bekijken of de draai- of zweefmolen past op uw locatie. Meet daarom even de breedte en de lengte van de ruimte of plek. Vergelijk deze afmetingen vervolgens met de producteigenschappen van de attractie. Voor vervoer hebben wij zweefmolens welke vast op aanhanger staan. Ook is er de mogelijkheid om een losse zweefmolen te huren welke op locatie gemakkelijk te installeren is.

Zweefmolen, op aanhanger (tot 12 jaar)

Deze nostalgische zweefmolen op aanhanger is een echte must-have voor ieder evenement. Kies uw eigen plekje, neem plaats, zweef en geniet. Deze attractie is gemakkelijk te installeren en in een mum van tijd kunnen er al rondjes gedraaid worden. Door gebruik van het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel kan elke beginner deze zweefmolen veilig bedienen. Zo kan u de draaitijd en snelheid zelf bepalen en hebt u zelf de touwtjes in handen. Voor de kleinere kindjes kan u iets zachter gaan en voor de wat ouderen weer sneller. De attractie is te gebruiken voor kinderen tot 12 jaar oud. Doordat de zweefmolen op een aanhanger staat is deze gemakkelijk te vervoeren. U kunt de zweefmolen of andere attractie ook zelf komen afhalen. U krijgt dan 15% extra afhaalkorting op de productprijs. Wij kunnen natuurlijk ook het vervoer voor onze rekening nemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om ons personeel de zweefmolen te laten op- en afbouwen. Ook kan ons personeel de attractie de gehele draaitijd begeleiden.

Zweefmolen, mini (tot 8 jaar)

Deze zweefmolen is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en heeft een speels ‘circus’ thema. De attractie kan op bijna elke locatie geïnstalleerd worden. Deze zweefmolen staat namelijk niet op aanhanger en is gemakkelijk overal op te bouwen. Dus heeft u enkel een kleinere ruimte beschikbaar. Ook hier kunnen wij deze mooie zweefmolen voor u opbouwen. Op deze spectaculaire attractie kunnen 6 kinderen tegelijkertijd een rondje maken. Wel geldt er een leeftijdslimiet van 8 jaar. Voor oudere kinderen hebben wij een andere draai- en zweefmolens beschikbaar.
 

Zweefmolen huren? Contacteer ons!

Bent u op zoek naar een spectaculaire en veilige zweefmolen? Kijk dan niet verder. U bent bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige collega’s helpen u met veel plezier. Heeft u nog vragen over de draai- en/of zweefmolen, stel ze gerust. Wij zijn te bereiken via de telefoon en e-mail. Ook een offerte is eenvoudig aan te vragen via deze contactkanalen. Of vraag eenvoudig een prijsindicatie aan via het winkelwagentje op onze website.

Telefoon 03 313 49 28
E: info@janbogaerts.be
 
U mag natuurlijk ook even bij Jan Bogaerts langskomen. Wij geven u graag een rondleiding door ons magazijn.  De koffie of thee staat voor u klaar. Zweefmolen of draaimolen huren? Kies voor kwaliteit, ervaring en veiligheid, kies voor een zweefmolen of draaimolen Jan Bogaerts.
 
Huur nu uw draai- of zweefmolen