Storingen

Wij controleren onze materialen altijd zorgvuldig voordat ze ons magazijn verlaten.  Ondanks dat alles goed gecontroleerd wordt kan er toch altijd onverhoopt een probleem voordoen.  Als dit zo is moet u meteen bellen! Vaak zijn de storingen namelijk telefonisch eenvoudig  en snel op te lossen door een van onze deskundige medewerkers.

Wij zijn op onze vast telefoonnummer 033134928 bereikbaar.
Mocht u buiten onze openingsuren een storing hebben dan krijgt u via het antwoordapparaat een noodnummer, waarop wij iedere dag van 08.00 uur tot 22.30 uur bereikbaar zijn om u te helpen.
 
De meest voorkomende storingen:
 
  • Het springkasteel blaast zich niet goed op.  Als dit het probleem is moet u allereerst bekijken of alle luchtgaten wel dichtgemaakt zijn. Als dit niet zo is  komt er namelijk heel wat lucht via deze gaten naar buiten. Zo kan het springkasteel nooit goed hard kan worden. Ook kan het zijn dat de slurf, waar de lucht in geblazen wordt, gedraaid en gekreukt zit. Hierdoor kan de blower de kracht niet geven die het moet geven waardoor het springkasteel niet hard wordt.
  • U ervaart stroomproblemen. Dit kan veel problemen opleveren doordat uw attractie hierdoor niet kan draaien. Bij deze storing is vaak het geval dat u teveel stroom vanuit een stroompunt wil pakken. Bekijk dus voordat u de stekker van de blower in het stopcontact doet of er geen andere apparaten, welke (veel) stroom verbruiken, op dezelfde stroomgroep zijn geplugd. Ook kan het zijn dat als u de haspel niet helemaal uitrolt de haspel te heet wordt. Via de automatische beveiliging zal deze haspel dan uitspringen. Rol daarom ook altijd u haspel helemaal uit!
  • De blower doet het niet. Als de blower het niet doen kan het zijn dat het knopje nog op ''uitgeschakeld'' staat. Onder de blower bevindt zich een kastje waar een uit- en aanknop op zit. Wilt u de blower laten draaien dan moet u de blower inschakalen via deze knop.