Kunstschaatsbaan huren

Kunstschaatsbaan huren

Kunstschaatsbanen huren

Een kunstschaatsbaan huren voor uw evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op onze website vindt u verschillende schaatsbanen, in elk formaat en voor elke periode. Kunststofschaatsbanen zijn perfect voor recreatief gebruik, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor kunstschaatsen en ijshockey. Doordat er op kunstof ijsbaanplaten geschaats wordt zijn deze veelzijdige schaatsbanen 365 dagen per jaar te gebruiken, zowel binnen als buiten.

Schaatsen met elke temperatuur

Omdat er gebruik wordt gemaakt van kunststof platen in plaats van ijs heeft temperatuur geen invloed op de baan. Dit zorgt er voor dat er niet alleen in de koudere maanden, tijdens een winter evenement, geschaatst kan worden, maar in ieder seizoen! Ook maakt dit onze banen uitermate geschikt voor indoor gebruik.
 

Super snel op te bouwen

Onze kunstschaatsbanen bestaan uit verschillende kunststofpanelen. Deze kunnen makkelijk aan elkaar verbonden worden. Dit maakt het op- en afbouwen van de schaatsbanen gemakkelijk en snel. Hierdoor is het huren van een Jan Bogaerts kunstschaatsbaan al mogelijk vanaf 1 dag!

Minder ongemak

Op een kunststof schaatsbaan ondervindt u minder ongemakken dan op een echte ijsbaan. Zo wordt je kleding niet nat als je valt en is er weinig baanverzorging nodig omdat er geen gaten of oneffenheden aan het oppervlak zullen ontstaan. Daarnaast zijn kunststof schaatsbanen ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan de ijs schaatsbanen!
 

Verschillende afmetingen

​​Onze schaatsbanen bieden wij aan in veel verschillende afmetingen. Hierdoor hebben wij altijd de perfecte schaatsbaan om bezoekers te trekken naar uw evenement! Onze schaatsbanen zijn verkrijgbaar vanaf 60 m² tot wel 400 m²!
 

Verschillende boardings

Wij van Jan Bogaerts bieden verschillende soorten boardings/omheiningen voor onze schaatsbanen. Zo hebben wij de klassieke houten boarding voor een rustieke uitstraling. Daarnaast hebben wij ook harde boardingen van kunststof. Voor wat extra veiligheid verhuren wij ook zachte opblaas boardingen welke kunnen dienen als stootkussen!

Waarom een schaatsbaan?

Een schaatsbaan op uw evenement zorgt voor veel vermaak bij zowel jong als oud. Wij plaatsen de schaatsbaan op de door u uitgekozen locatie en schaatsen maar! De schaatsbaan kan een toevoeging zijn aan uw evenement of er kan een evenement georganiseerd worden met de schaatsbaan in de hoofdrol. Hoe dan ook, een kunstschaatsbaan van Jan Bogaerts trekt altijd veel bezoekers en aandacht.

Contact

Ons doel is om samen met u een geweldig evenement neer te zetten met een van onze schaatsbanen! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij goed bereikbaar zijn. Heeft u vragen over onze schaatsbanen, leveringen, etc.? Dan zijn wij zowel telefonisch als per mail bereikbaar.
 
E: info@janbogaerts.be
T.: 033134928
Naar onze contactpagina