Draaimolen huren

Draaimolen huren.

Een mooie zweef- of draaimolen huren? Dat kan bij ons voor een mooie prijs! Met een draaimolen brengt u direct extra sfeer naar uw feest of evenement. Wij hebben verschillende draaimolens in diverse formaten. Al onze attracties voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Huur een prachtige draaimolen bij Jan Bogaerts, de grootste attractieverhuurder van België! Samen met u zorgen wij ervoor dat uw evenement een groot succes wordt!

 

Draaimolen / carrousel op uw evenement?

Maak uw evenement compleet met een leuke draai- of zweefmolen van Jan Bogaerts. Met één van onze kleurrijke carrousels zullen de kinderen zich uitstekend vermaken. Wij bieden zowel kleine als grotere draaimolens aan welke verkrijgbaar zijn in verschillende thema's. Is een draaimolen niet spannend genoeg? Bent u opzoek naar iets avontuurlijkers? Dan is een van onze zweefmolens de perfect oplossing. Garantie op gelukkige gezichtjes.

Het assortiment 

Jan Bogaerts heeft het grootste assortiment attracties van heel België. Wij hebben dan ook een groot aantal draai- en zweefmolens in ons assortiment. Zo zit er altijd de perfecte draaimolen bij voor uw evenement. Bent u op zoek naar een draaimolen met het thema ''dieren''? Dan is de giraffe- of de beestjes draaimolen zeker iets voor u. Bent u meer opzoek naar een erg kleurrijke draaimolen? Kijk dan eens naar onze prachtige ''Fantasy'' draaimolens.

Een kleine greep uit ons assortiment carrousels:
  • Fantasy (10 zitplaatsen)
  • Fantasy (12 zitplaatsen)
  • Fantasy (26 zitplaatsen)
  • Beestjes (op aanhanger)
  • Giraffe
  • Zweefmolen mini
  • Zweefmolen op aanhanger
Bekijk voor ons volledige assortiment de categoriepagina hier

Draaimolens, de ware eyecatchers 

Een mooie kleurrijke draaimolen op uw evenement zal snel de aandacht trekken. Draaimolens zijn dan ook geliefd door jong en oud. Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in de draaimolen kunnen de ouders even lekker ontspannen. Ook zijn draaimolens de perfecte attractie voor mooie foto's en video's.

Fun food

Een draaimolen is perfect te combineren met een van onze Fun Food kramen. Na een geweldige rit in een van onze draaimolens even uitrusten en genieten van iets lekkers? Dat kan met één van de funfood attracties van Jan Bogaerts. Wij verhuren onder andere professionele machines voor popcorn, hotdogs, suikerspinnen en poffertjes. Stuk voor stuk heerlijke versnaperingen. Daarnaast bent u ook voor churros, Vietnamese loempia's, Franse frietjes en overheerlijke Luikse wafels bij ons aan het goede adres! Huur een mooie foodkraam van Jan Bogaerts!


Contact

Ons doel is om samen met u een geweldig evenement te organiseren! Daarom vinden we het belangrijk dat u makkelijk in contact met ons kan komen. Heeft u vragen over onze attracties, leveringen, etc. ? Dan zijn wij zowel telefonisch als per mail bereikbaar.
 
E: info@janbogaerts.be
T: 033134928