Onze service zekerheden

Jan Bogaerts - Service

Bij Jan Bogaerts leveren wij altijd de hoge Belgische kwaliteit. Onze attracties zijn niet alleen gemaakt met de beste en veiligste materialen, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Kies voor veiligheid, plezier en klantvriendelijkheid. Kies voor de attracties en service van Jan Bogaerts.

 

Uw zekerheden als klant

  • De laagste prijs: Jan Bogaerts hanteert voor haar Belgische klanten de laagste prijsgarantie. Toont u aan dat een collega-verhuurder toch goedkoper is? Dan huurt u deze attractie bij ons voor dezelfde prijs (op afhaalbasis). 
  • Flexibele dienstverlening: Wij hanteren het gehele jar ruime openingstijden. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Buiten de kantoortijden zijn wij zelfs tot 22:30 beschikbaar voor eventuele storingen. Geen zorgen voor u als klant bij Jan Bogaerts Attractieverhuur.
  • Beste kwaliteit: Jan Bogaerts koop haar attracties enkel bij gerenommeerde Europese leveranciers. Zo zij wij altijd in staat om u als klant de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Zo krijgt u elke keer weer de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. 
  • Vakkundige service: Wij hebben tientallen vaste mensen in vaste dienst. Door hun ervaring en enthousiasme kunnen wij u altijd vakkundig van dienst zijn. Op elke vraag en probleem heeft ons personeel het geschikte antwoord.
  • Veiligheid als speerpunt: Bij Jan Bogaerts Attractieverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Zo zijn al onze honderden springkastelen 100% gecertificeerd en gecontroleerd aan de hand van de strengste richtlijnen. De attracties welke gebruik maken van een mechanisme worden elk jaar door onafhankelijke instanties gecontroleerd. Op deze manier wordt uw veiligheid of die van uw gasten ten alle tijden volledig gewaarborgd
  • Grootste assortiment van de Benelux: Wij zijn met meer dan 2.500 verschillende attracties niet alleen de grootste van België, maar ook van Nederland. Met dit grootste assortiment kan elk evenement in de Benelux worden voorzien van geschikte en spectaculaire attracties.
  • Diepste assortiment van de Benelux: Naast het breedste assortiment, hebben wij ook het diepste assortiement. Zo hebben wij met 8.000 attracties altijd het artikel dat u zoekt. Onze vriendelijke collega's helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste attracties.