Waterspelen

Waterspelen huren bij Jan Bogaerts

Wat is er op een warme zomerdag nu leuker dan spelen met zoveel mogelijk water? Met de waterattracties van Jan Bogaerts wordt elke hete dag een groot feest. Wij hebben het grootste assortiment veilige waterpret attracties van België. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd de laagste prijs. Door ons brede en diepe assortiment hebben wij attracties als storm- en glijbanen, trampolines aquaballen en aqua rollers. Ook hebben wij verschillende opblaasbare zwem-, tobbedans- en schuimbaden.

Jan Bogaerts maakt het mogelijk om de waterpret naar uw locatie te brengen.

Waarom een waterspel huren bij ons?

Jan Bogaerts is een begrip in zowel Vaanderen als Wallonië. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij al vele evenementen tot een groot succes mogen maken. Als bedrijf hebben wij grote en kleine klanten. Door ons breedste en diepste assortiment van de Benelux (>2.500 verschillende attracties) hebben wij altijd de juiste attractie. Zo hebben wij in heel België al vele zeskampen, verjaar-, sport- en beleefdagen mogen voorzien van de juiste waterattractie. Daarnaast hebben wij veiligheid hoog in ons vaandel staan.

Tobbedansbaan - 2 banen naast elkaar

Deze eyecatcher is een absolute lieveling tijdens de warme zomerdagen. De attractie maakt het mogelijk om een competitie met twee teams op te starten. Via een touwladder kunnen de deelnemers naar boven klimmen. Eenmaal op het hoogste punt kan het leukste beginnen, het glijden en duiken. Via een snelle glijbaan komt de persoon terecht in een groot zwembad welke is gevuld met water. Welk team zal als eerste beneden zijn om de bel te luiden?

Waterballen - Lopen op het water

Lopen, rollen, glijden en dit allemaal op het water. Het kan met de waterballen van Attractieverhuur Jan Bogaerts. Deze ballen maken het mogelijk om over het water te lopen en dit allemaal zonder nat te worden. Deze attractie is gemaakt van hoogstaand TPU materiaal. Dit is een duurder product dan het standaard PVC, maar super veilig en veel duurzamer. Breng deze attractie naar uw evenement en geef de deelnemers een unieke ervaring.
 

Water Track Medium - Stormbaan op het water

Deze stormbaan kan op het water gebruikt worden. Zowel indoor, in een binnenzwembad, als outdoor op het open water. Wie overwint er zo snel mogelijk alle obstakels en plonst als eerste in het water? De stormbaan is te gebruiken voor zowel sportief als recreatief gebruik. Er kan op gesprongen, gesprint en gedanst worden. Met de perfecte verhoudingen (12.5 meter lengte en 3 meter breedte) haalt u een echte attractie in huis. Te groot? Bekijk dan onze Water Track Small. Voor op het vaste land hebben wij ook tientallen verschillende spectaculaire storm-/hindernisbanen beschikbaar.
 

Zwembad huren - Verschillende formaten

Bij Jan Bogaerts hebben wij vele opblaasbare zwembaden in ons assortiment. Voor elk aantal deelnemers en budget hebben wij het juiste zwembad beschikbaar. En wat is nu de gemakkelijkste weg naar verkoeling als een zwembad? Creëer dus een eigen zwembad op uw locatie met een van onze attracties. Wanneer u vragen heeft over de zwembaden horen wij deze graag.
 

Balloon Splash - Geef uw tegenspeler een douche

Deze leuke attractie heeft als doel grappige momenten te creëren. Bij het raken van een mikpunt wordt een er een ballon met water op uw tegenspeler gegooid. Lukt het jou om recht in de roos te gooien? De attractie is ook beschikbaar zonder water, maar met confetti. Ideaal voor als u graag niet nat wordt. Er kan erg snel naar het ‘’fun’’ gedeelte worden overgegaan, want opbouwen is snel gebeurd.

Plonsbad - Op aanhanger

Altijd al uw vriend, collega of familielid een lekkere duik in het water willen geven? Dit kan met ons plonsbad welke is gemonteerd op aanhanger. Een deelnemer neemt plaats op de stoel boven het plonsbad. De tegenstanders proberen vervolgens via een bal een mikpunt te raken. Eenmaal het doel geraakt zal de deelnemer op de stoel een mooie plons in het water maken. Het plonsbad is als het ware een enorme emmer met water. Haal deze hilarische attractie naar uw evenement. Zo bezorgt u, uw deelnemers op een leuke manier een verkoelende dag.

Levering - De mogelijkheden

Bij Jan Bogaerts zijn wij erg flexibel. Zo hebben wij ook verschillende mogelijkheden tot het leveren van uw bestelde attracties. U kunt uw producten, als de waterspelen, zelf komen afhalen (15% extra korting op de totaalprijs). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ons het logistieke proces, de installatie- en demonteringsfase uit handen te geven. Wij bieden de volgende leveringsmethodes aan:
 
  • Bezorgen en ophalen: Laat uw bestelde attracties eenvoudig bezorgen en ophalen. Wij brengen de artikelen naar uw locatie. U neemt alleen de installatie- en demonteringsfase voor uw rekening. Na het evenement komen wij de attracties weer ophalen.
  • Levering en installatie: Naast de logistieke fase kunnen wij ook de installatie en demonteringsfase voor onze rekening nemen. Wij bezorgen uw bestelde attractie(s) en installeren deze. Na uw evenement komen wij weer naar uw locatie. Dan zullen wij de attractie demonteren en weer terug naar ons magazijn nemen.
  • Verzorgd: Uw evenement compleet laten verzorgen? Dat kan natuurlijk bij Jan Bogaerts Attractieverhuur. Onze collega's nemen graag al uw taken over. Wij zullen de attracties leveren, installeren en begeleiden. Op het einde van de draaitijd demonteren wij de attracties en nemen wij deze terug naar onze locatie. Lekker onbezorgd genieten, kies voor een verzorgd evenement. 


Veiligste waterattracties van België

Onze waterspelen en andere attracties worden regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke instanties. Deze keuringondernemingen, als Vinçotte, bekijken al onze attracties aan de hand van de strengste Europese richtlijnen. Daarnaast zijn onze eigen collega’s er dag en nacht mee bezig om de beste attracties bij u te brengen. Kies voor de veiligste attracties van België. Kies voor Jan Bogaerts


Contact met Jan Bogaerts

Heeft u vragen over of wilt u gewoon extra informatie? Neem dan vooral contact op met ons deskundige personeel. Wij helpen u graag om u van goed advies te voorzien.

‘’In welk zwembad kan het meeste water?’’  Vragen zoals deze kunnen telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier.

Telefoon 033134928
 
Huur nu uw waterspelen