Strandsporten

Strandsporten

Een compleet strandsportpakket huren? Dat is mogelijk bij Jan Bogaerts! Wij bieden complete pakketten voor verschillende strandsporten aan zoals strandvoetbal, strandvolleybal, strand-tennis, etc. Alle pakketten zijn exclusief zand.

Vermaak voor tijdens de warme dagen

Zon, zee, strand. De perfecte combinatie voor een mooie (en sportieve) zomerdag. In veel warme (vakantie)landen zoals Spanje, Griekenland, Brazilië, etc. zijn beach evenementen al razend populair. Ook hier in België wordt het steeds populairder in de warme zomermaanden. Dat is niet gek aangezien het een perfecte daginvulling is voor een mooie zomerse dag!

Creëer het strandgevoel

Een strandsportpakket biedt u de mogelijkheid om waar u maar wilt het strandgevoel te creëren. Tover een dorpsstraat of het centrum van een grote stad om tot een zomers spektakel. Natuurlijk zijn onze pakketten ook geschikt voor evenementen op een strandlocatie.
 

Verschillende sporten

Sporten op het strand is razend populair. Het is niet alleen ontzettend leuk om te doen, het is ook nog eens een intensieve work-out. Daarnaast is het ook nog eens vermakelijk om naar te kijken. Er zijn veel verschillende beach-sporten. Zo zijn strandvoetbal en -volleybal de twee meest beoefende sporten. Maar daarnaast zijn er nog veel meer leuke strandsporten zoals strand tennis, strand handbal en strand hockey waarvoor wij pakketten aanbieden.
 

Waarom een strandsportpakket van Jan Bogaerts?

Met een strandsportpakket van Jan Bogaerts bent u verzekerd van een geweldig evenement! Een pakket bevat alle onderdelen voor een leuk en sportief toernooi (excl. zand). Een pakket huren is overzichtelijk en kan gemakkelijk in één bestelling geplaatst worden. Hierdoor bent u er zeker van dat er niks ontbreekt en u zorgeloos kunt gaan genieten van een prachtig evenement.

Boardings

Een belangrijk onderdeel van onze strandsportpakketten zijn de boardings. Boardings zijn de omheiningen om het speelveld heen. Deze zijn opblaasbaar en kleurrijk. Hierdoor zijn het echte eyecatchers waardoor uw evenement nog meer zal opvallen. Daarnaast zijn de boardings ook nog eens erg praktisch. Het zorgt er namelijk voor dat de bal het speelveld niet gemakkelijk kan verlaten. Hierdoor hebben de wedstrijden een hoog tempo en zitten ze boordevol actie. Dit maakt het erg leuk om naar te kijken. Naast de boardings die geleverd worden in een strandsportpakket worden ook alle attributen die bij de sport horen meegeleverd. Denk hierbij aan speelballen, tennisrackets, volleybalnetten, hockeysticks etc.

Wie zijn wij? - Jan Bogaerts

Contact

Samen met u willen wij er voor zorgen dat uw evenement een groot succes wordt. Daarom vinden wij goed contact erg belangrijk. Heeft u vragen over onze strandsportpakketten, leveringen, etc, ? Dan zijn wij zowel telefonisch als per mail bereikbaar.
T: 03 313 49 28
Naar onze contactpagina