Boarding huren

Maak uw sportevenement compleet met één van de boardings van Jan Bogaerts! Als organisator wilt u natuurlijk dat uw evenement er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet. Boardings en omheiningen zien er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens ontzettend praktisch. Het zijn echte eyecatchers en zorgen ervoor dat de bal het speelveld niet makkelijk verlaat. Wij bieden veel verschillende boardings aan van verschillende materialen en voor ieder budget. Onze boardings zijn speciaal gemaakt voor diverse sporten als: voetbal, tennis, hockey en volleybal.
 

Boarding huren bij Jan Bogaerts - Wie zijn wij?

Soorten Boardings

  • Voetbal boardings:
We bieden veel verschillende soorten voetbal boardings aan. Zo hebben we omheiningen voor beach soccer, pannavoetbal en reguliere voetbaltoernooien. Ook hebben we boardings voor andere varianten van voetbal zoals zitvoetbal of veldjes met 4 doeltjes voor extra spannende wedstrijden. De omheiningen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De meeste artikelen zijn grote opblaasvelden, zowel verkrijgbaar met of zonder doeltjes. Ook hebben we diverse kunststof omheiningen en metalen pannakooien.
  • Volleybal boardings
Voor reguliere en beachvolleybal toernooien hebben wij boardings die geschikt zijn voor op zand, gras, en harde ondergronden. Wilt u een echt zomers strandgevoel creëren? Kijk dan vooral eens naar ons beachvolleybalveld met opblaas-palmbomen.
 
  • Hockey boardings
Ook voor opblaasbare hockey boardings bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben omheiningen voor zowel regulier- als beachhockey. Voor beachhockey moet u wel zelf het zand regelen. De hockeyvelden zijn voorzien van een extra flap aan de onderkant waardoor de hockeybal het veld niet kan verlaten.
 
  • Boardings voor schaatsbanen
Ook voor schaatsbanen verhuren wij verschillende soorten omheiningen. Zo hebben we houten boardingen voor een echt rustieke uitstraling. Daarnaast hebben we ook kunststof omheiningen. Op zoek naar iets veiligers? Dan hebben we ook voor onze schaatsbanen opblaasomheiningen die kunnen dienen als stootkussen. De schaatsbanen zijn ook bij ons te huren. Wij zijn de kunstschaatsbaan leverancier van de Benelux.

Contact

Ons doel is om samen met u een geweldig evenement te creëren welke de bezoekers niet snel zullen vergeten. Daarom vinden wij het belangrijk dat u gemakkelijk contact met ons kan opnemen. Heeft u vragen over de boardings, leveringen, andere artikelen, etc. ? Dan zijn wij zowel telefonisch als per mail bereikbaar.
 
E-mail: info@janbogaerts.be
Tel.: +32(0)33134928
Naar onze contactpagina