Fietsattractie huren

Fietsattractie huren

Jan Bogaerts biedt een groot en gevarieerd assortiment op het gebied van fietsen. Deze verschillende soorten fietsen kunnen gebruikt worden op feesten en evenementen zoals bijvoorbeeld een zeskamp, kinderfeestje, etc.

Verschillende soorten fietsattracties

Wij bieden een breed assortiment aan verschillende fietsen die ingezet kunnen worden voor verschillende doeleinden. Zo zijn er stoere fietsen waarmee een race gehouden kan worden maar ook grappige fietsen zoals eenwielers, hobbeltandems, Aziatische fietstaxi's, bierfietsen en nog veel meer.

Wie zijn wij - Jan Bogaerts Attractieverhuur


Kinderfietsen

Ook voor kinderen hebben wij vele soorten verschillende fietsjes, skelters en steps in ons assortiment. Van kleine kunststof 3-wielers en skelters tot eenwielers voor de kleine acrobaatjes. U vindt het allemaal bij Jan Bogaerts. Een leuke toevoeging is een van onze opblaasbanen waar kinderen op hun fietsjes en skelters rondjes kunnen rijden of elkaar kunnen uitdagen voor een wedstrijd.

Ga de strijd aan met elkaar!

We hebben verschillende stationaire fietsen waarmee u kunt testen wie de snelste fietser is. Wat dacht u van de stationaire bierfietsen? Hoe sneller je fietst hoe sneller het glas dat voor je staat gevuld zal worden met bier. Degene die zijn biertje als eerst getapt heeft wint het duel en mag beide pilsjes houden! Ook de 2 tegen 2 koppelkoers is een leuke manier om met elkaar de strijd aan te gaan. Ga samen met een teamgenoot de strijd aan met een ander duo en probeer als eerste de finish te bereiken! Niet spannend genoeg? Kies dan voor de hometrainer met water of confetti. Race 1 tegen 1 met en bak water of confetti boven je hoofd. Bij de verliezer zal de bak omkiepen waardoor de inhoud op de verliezende persoon zal vallen, spanning gegarandeerd!

Neem contact met ons op

Ons doel is om samen met u een geslaagd evenement neer te zetten. Daarom vinden wij goed contact erg belangrijk. Daarom kunt u ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Heeft u vragen over één van onze fietsattracties, leveringen, andere attracties, etc. ? Aarzel dan niet en neem vooral contact met ons op!
Telefonisch:033134928

Of stuur eenvoudig een emailtje naar:
E-mail: info@janbogaerts.be