• Grootste assortiment van België en Nederland
  • |
  • Gegarandeerd de voordeligste
  • |
  • Veiligste attracties van de Benelux

Zeskamp spelletjes huren bij Jan Bogaerts

Wilt u leuke zeskamp spellen huren om van uw evenement een geweldige zeskamp te maken? Bij Jan Bogaerts - Attracties & Creaties vindt u een uitgebreid en scherp geprijsd assortiment zeskamp spellen. Met deze zeskamp spellen kunt u gemakkelijk een onvergetelijke zeskamp neerzetten. Onze zeskamp spelletjes zijn uitermate geschikt voor elk evenement, bijvoorbeeld sportdagen en markten. Zeskamp ideeën voor volwassenen nodig? Ook als teambuilding dag voor bedrijven biedt een zeskamp voldoende uitdagingen. Met het grootste en voordeligste zeskamp verhuur van Jan Bogaerts kunt u altijd de juiste zeskamp spellen kiezen. Onze attracties zijn beschikbaar in vele verschillende formaten en thema’s en betaalbaar voor elke portemonnee.

Wat is een zeskamp?

Tijdens een zeskamp worden er, tegelijkertijd, door meerdere teams verschillende spellen gespeeld. In totaal zijn dit zes spellen en deze sportieve spelletjes vormen samen een zeskamp. Gebaseerd op de grootte van de groep kan er ook gekozen worden voor een vier-, acht- of tienkamp. Het spel is bedacht in een Nederlands TV Programma. Door heel Nederland worden er nog steeds honderden zeskampen per jaar gespeeld. Ook in België is het organiseren van zo’n sportief evenement razend populair.
 

Zeskamp ideeën voor volwassenen bij Jan Bogaerts

Wilt u graag een zeskamp organiseren voor volwassenen maar weet u nog niet hoe u daar invulling aan moet geven? Door onze ruime ervaring in sport en spel attracties weten we exact welke spellen u zou moeten huren om van uw sportieve teambuilding of verenigingsuitje een daverend succes te kunnen maken. Als u spellen voor volwassenen wilt huren bij Jan Bogaerts, dan heeft u niet alleen de keuze uit een groot aanbod. U bent ook zeker van een perfecte service en prijs-kwaliteit verhouding.
 

Zeskamp spelletjes voor volwassenen

Volwassenen hebben andere behoeftes dan kinderen. Zo hebben wij ook verschillende zeskamp spellen speciaal voor een volwassen publiek. Hierbij kunt u denken aan attracties als mechanische rodeostieren, storrmbanen, hometrainers, kratjes stapelen, slingerbal en nog veel meer. Als u advies of ideeën nodig hebt voor volwassen dan bent u bij Jan Bogaerts aan het juiste adres. Bovendien zijn onze spelletjes niet alleen 100% gecertificeerd, maar kunt u ook vertrouwen op spellen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Door ons brede assortiment hoeft u niet langer zelf ideeën te bedenken. Met onze spellen kunt u direct een fantastisch evenement neerzetten wat gegarandeerd zorgt voor veel spanning, sensatie en plezier.
 

Waar moet een zeskamp voor volwassenen over beschikken?

Activiteiten voor een zeskamp moeten naast uitdaging ook een goed spelelement bevatten en geschikt zijn om met meerdere groepen te kunnen spelen. Bij ons kunt u zeskamp spellen huren waarbij deelnemers zowel alleen als in groepsverband het beste uit zichzelf kunnen halen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spannend kussengevecht op grote hoogte? Uiteraard is deze attractie voorzien van een veilige en zachte ondermat zodat de veiligheid te allen tijden gegarandeerd blijft.
 

Zeskamp spelletjes voor kinderen

Natuurlijk kunt u bij Jan Bogaerts ook terecht als u een zeskamp voor kinderen wilt organiseren. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een labyrint met opblaasbare bodem waarbij de deelnemers zo snel mogelijk de uitgang moeten vinden. Ook de klauterbaan in de vorm van een slak is een uitdagend spel voor kinderen waarbij plezier een absolute garantie is. Daarnaast hebben wij nog tientallen leuke kleine spelletjes waar kinderen moeten samenwerken. Voorbeelden van deze zeskamp spelletjes zijn broeklopen, het doorgeefspel en verschillende vangspelletjes.
 

Wat zijn de populairste zeskamp spellen om te huren?

Bij Jan Bogaerts vindt u de populairste zeskamp verhuur van België en Nederland. Een stormbaan zoals de Adventure Megabaan of waterpret tobbedansbaan  is altijd een populair onderdeel. Deze hindernisbanen geven uw evenement een extra competitief element. Welke eigen invulling u geeft aan uw sportdag of zeskamp is geheel van u afhankelijk. Zo zijn uw wensen, de ruimte die u ter beschikking heeft en het aantal deelnemers van groot belang. Uiteraard is het bij Jan Bogaerts ook mogelijk om kleine spellen te huren voor een evenement met een klein aantal deelnemers. Ook deze spellen bieden voldoende sensatie om uw evenement tot een prachtige herinnering te maken. Onze attracties brengen bij elke deelnemer de echte winnaarsmentaliteit naar boven wat de sfeer van het evenement alleen maar ten goede komt.
 

Spectaculaire spellen huren bij Jan Bogaerts

Wilt u van uw evenement écht een onvergetelijke dag maken? Kies dan voor een spectaculaire hindernisbaan. Met zijn imposante afmeting is elke hindernisbaan alleen al om te zien een ware beleving. Bijvoorbeeld de Mega Run. Doordat de Mega Run twee naast elkaar liggende banen heeft, kan er door twee deelnemers tegelijkertijd een spannende strijd geleverd worden. Deze baan zit vol met uitdagende obstakels, verhogingen en afdalingen. De Mega Run is ongetwijfeld één van de meeste spectaculaire zeskamp spellen om te huren voor uw sportieve evenement.
 

Waterspelen zeskamp

Wat is er nu fijner dan op een warme dag een beetje verkoeling te krijgen. Helemaal geweldig is dat wanneer dit gecombineerd kan worden met een waterspel. Bij Jan Bogaerts hebben wij vele spectaculaire en verkoelende waterattracties. Voorbeelden van onze zeskamp waterspelen zijn levende sjoelbakken, tobbedansbanen met zwembad, touwslingerbanen, Balloon Splash en het brandweerspel. Met het grootste en voordeligste assortiment waterspelen vindt u altijd de juiste waterpret attractie voor uw evenement.

Zeskamp organiseren en zeskamp spelletjes nodig? Contacteer ons!

Wilt u een zeskamp organiseren en bent u daarvoor op zoek naar diverse spelletjes? Dan bent u bij Jan Bogaerts aan het juiste adres. Wanneer u het juiste spel of attractie hebt gevonden dan kan u eenvoudig een offerte aanvragen. Dit kan u doen door de zeskamp spellen in het winkelwagentje te plaatsen. U kunt hiervoor natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.


T (BE) +32(0)33134928
E: info@janbogaerts.be


Jan Bogaerts helpt u graag om ook uw evenement tot een groot succes te maken. Bij ons kiest u uw zeskamp spellen uit het grootste en voordeligste assortiment attracties van de Benelux.