• Grootste assortiment van België en Nederland
 • |
 • Gegarandeerd de voordeligste
 • |
 • Veiligste attracties van de Benelux
 • |
 • 15% extra afhaalkorting

Rodeo of rodeostier huren bij Jan Bogaerts

Bij ons kunt u een prachtige rodeostier huren tegen een zeer voordelige prijs! Met onze mechanische rodeostieren haalt u een spectaculaire attractie in huis. Natuurlijk voldoen al onze rodeostieren aan de hoogste veiligheidseisen. Wanneer u bij ons een rodeostier huurt dan huurt u een rodeostier bij de grootste en voordeligste attractieverhuurder van België.
Sorteer op:

Waarom een rodeostier huren bij Jan Bogaerts?

Onze klanten hebben verschillende redenen om een rodeostier te huren bij Jan Bogaerts. Allereerst bieden wij u het grootste assortiment mechanische rodeostieren. Bovendien zijn onze rodeostieren 100% veilig. Onze rodeostieren zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Verder vinden wij een goede service en klanttevredenheid ontzettend belangrijk.

Voor het huren van attracties, zo ook uw rodeo, kunt u bij ons elke dag telefonisch terecht. Mocht er onverhoopt een storing optreden dan kunnen wij u altijd direct te hulp schieten. U kunt onze telefoonnummers op onze contactpagina vinden.

Met de spectaculaire en prachtige rodeostieren van Jan Bogaerts wordt ieder evenement een groot succes. Voor elk thema en budget hebben wij de juiste rodeostier. De rodeostieren zijn te huren voor alle leeftijden: zowel groot als klein. Wilt u een minder spannende rodeostier voor de kleinste kinderen? Wij verhuren ook handmatige rodeo’s: iets minder snel, maar ook erg leuk.
 

Wat is Jan Bogaerts Attracties & Creaties?

Bij Jan Bogaerts is het al 50 jaar mogelijk om verschillende attracties, zoals een rodeostier te huren. Naast onze rodeostieren verhuren wij nog vele andere spectaculaire attracties.  Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor uw springkastelen, schaatsbanen, stormbanen, partyverhuur en nog veel meer. Met het grootste assortiment van België vindt u altijd wat u zoekt.

Binnen ons bedrijf staat een goede service en veiligheid voorop. U kunt zelf bepalen of wij het gehele verhuurproces voor onze rekening nemen. Wilt u zelf een attractie afhalen, op- en afbouwen en terug brengen? Dit is bij Jan Bogaerts geen enkel probleem. Wilt u dat wij alle taken van u overnemen en u helemaal ontzorgen? Ook dit doen wij graag voor u.

Rodeostier huren bij Jan Bogaerts

Welke rodeostieren kunt u bij ons huren?

Wij beschikken over tientallen verschillende mechanische rodeostieren. Zo kunt u altijd een rodeostier huren met de juiste prijs, het juiste thema en het juiste formaat. Dus wilt u voor uw evenement een geweldige rodeostier huren? Dan bent u bij Jan Bogaerts aan het juiste adres. Met meer dan 25 verschillende rodeo's in uiteenlopende thema's hebben wij voor ieder evenement de perfecte rodeo attractie.

De volgende rodeostieren kunt u o.a. huren bij Jan Bogaerts Attracties & Creaties:
 • Een Amerikaanse rodeostier;
 • Een Western rodeostier;
 • Een Mexicaanse rodeostier;
 • Een Hambuger rodeostier;
 • Een Bierfles rodeostier;
 • Een Eland rodeostier;
 • Een Voetbal rodeostier;
 • En nog vele andere rodeostieren

Is een rodeostier wel veilig?

Ja, bij Jan Bogaerts is een rodeostier niet alleen erg vermakelijk, maar ook veilig. Onze rodeostieren worden geleverd met een opblaasbaar valkussen. Zo worden de gebruikers van onze mechanische rodeostieren altijd zacht opgevangen. Ouders kunnen zo hun kinderen met een gerust hart hun gang laten gaan. Daarnaast zijn alle rodeostieren volledig gecertificeerd door onafhankelijke veiligheidsinstanties.

Hoe werkt een rodeostier?

Een rodeostier is een mechanische attractie welke door een persoon wordt bestuurd via een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Via deze kast kan de rodeo in verschillende snelheden gedraaid en gebokt worden. Zo kunt u de rodeostier op elk niveau gebruiken. Voor kinderen gebruikt u een standje lager en voor volwassenen gaat u weer wat sneller.
Rodeostier leeuw huren
 

Levering

Bij ons bedrijf heeft u als klant verschillende keuzes omtrent de levering van de rodeostieren. Gaat u een rodeostier bij Jan Bogaerts huren? Dan kan u deze attractie zelf afhalen. Wij kunnen ook voor u het logistieke proces verzorgen. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om dit uit te breiden met op- en afbouw en begeleiding van de rodeostier.

Op- en afbouw van de mechanische rodeostier

Wanneer u kiest voor een verzorgde op- en afbouw dan komen collega’s uw kant op. Zij zullen de rodeostier bezorgen, volledig installeren en na het evenement weer meenemen. Bouwt u de rodeostier echter zelf op? Dan kunt u gebruik maken van de bijgeleverde handleiding. Via een duidelijk stappenplan is uw rodeostier al binnen een korte tijd in gebruik.
Rodeostier varken huren

Rodeostier huren? Contacteer ons!

Wilt u een rodeostier huren en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Jan Bogaerts. Als u graag een papieren overzicht heeft dan sturen wij graag onze brochure op. De website is altijd helemaal up-to-date met de nieuwste rodeostieren. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen door een rodeostier in uw winkelwagentje te plaatsen.

Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Vertel ons al uw vragen en wensen omtrent onze rodeostieren.Telefonisch zijn wij te bereiken op het volgende Belgische en Nederlandse telefoonnummer:

(T) BE: +32(0)33134928
(T) NL:  +31(0)416567474

E-mailen doet u naar info@janbogaerts.be

Wij zorgen samen met u en onze rodeostieren ervoor dat ook uw evenement een groot succes wordt. Een rodeostier huren doet u bij Jan Bogaerts, de attractieverhuurder van België. Samen brengen wij elk feest tot een hoog niveau.