• Grootste assortiment van België en Nederland
 • |
 • Gegarandeerd de voordeligste
 • |
 • Veiligste attracties van de Benelux

Opblaasbare stormbaan huren

Een opblaasbare stormbaan IS een echte publiekstrekker op ieder zomerevenement. Het IS echter moeilijk om een goede en voordelige opblaasbare stormbaan te vinden. Jan Bogaerts heeft voor u de ideale oplossing: u kunt bij ons een spectaculaire stormbaan huren tegen de laagste prijs.
Sorteer op:

Waarom een stormbaan huren?

Bij Jan Bogaerts kunt u 365 dagen per jaar een opblaasbare hindernisbaan huren. U kunt deze stormbaan op elke gewenste plek (laten) installeren. Met het grootste assortiment stormbanen van België en Nederland is een voordelige stormbaan huren nog nooit zo gemakkelijk geweest. Onze stormbanen zijn ware publiekstrekkers, veilig en voordelig.

Stormbaan huren bij Jan Bogaerts

Winter stormbaan voor een ware wintersfeer

Bij ons bedrijf is het zelfs mogelijk om speciale winter stormbanen te huren! Waarschijnlijk komt het ook niet als een verrassing dat wij met ons grootste assortiment al vele evenementen tot een groot succes hebben gemaakt.

Op onze opblaasbare hindernisbanen wordt gesprint, gekropen, gesprongen en gelachen. Onze stormbanen geven altijd de mogelijkheid om op een speelse wijze te sporten. Al met al de ideale attractie om uw bezoekers op een leuke manier bezig te houden.
Obstakelbaan huren

Wat is Jan Bogaerts?

Met meer dan 2.500 attracties, waaronder tientallen stormbanen en 50 jaar ervaring is Jan Bogaerts een bekend begrip in heel België. Naast onze attracties verhuren wij ook Fun Food artikelen als bijvoorbeeld poffertjesplaten, popcornmachines en Italiaanse ijskarren. Ook voor uw promotie en/of opening bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om uw evenement tot een groot succes te maken.
Lage prijzen, goede kwaliteit, properheid en natuurlijk veiligheid zijn onze speerpunten. U kunt bij ons helemaal zelf de keuze maken of u de verhuur aan ons over laat. Bij Jan Bogaerts kan u namelijk zelf de attracties ophalen, opbouwen en afbouwen of volledig  door ons laten ontzorgen. Wij kunnen de attracties leveren, installeren, begeleiden, afbouwen en uiteindelijk ook zelf mee terug nemen.
Opblaas stormbaan verhuur Jan Bogaerts

De voordelen van een stormbaan huren bij Jan Bogaerts

Wanneer u bij ons een stormbaan huurt dan ontvangt u als klant onze unieke voordelen:
 • Jan Bogaerts biedt het grootste assortiment stormbanen van België;
 • U kunt 365 dagen per jaar een stormbaan huren (zowel in de winter als in de zomer);
 • Gemakkelijk en rap op te zetten. U kunt dus ook al voor één dag een stormbaan huren;
 • Hindernisbaan van elke grootte mogelijk. Meer dan 50 verschillende stormbanen beschikbaar;
 • Onze opblaasbare stormbanen schuren niet, altijd fijn in gebruik;
 • Verschillende thema’s beschikbaar in ons assortiment stormbanen;
 • Blowers en haspels bijgeleverd, hier hoeft u niet meer aan te denken;
 • Publiekstrekker, de opblaasbare hindernisbanen trekken altijd de aandacht;
 • Uw stormbaan heeft nog vele andere voordelen!
Opblaasbare stormbaan huren bij Jan Bogaerts Attractieverhuur

Er is ontzettend veel mogelijk bij ons

Wij kunnen de stormbanen in verschillende formaten en thema’s aan u leveren. Onze hindernisbanen zijn voor elke periode te huur. Een stormbaan huurt u bij Jan Bogaerts zelfs al voor één dag. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs, de beste service, de veiligste attracties en 50 jaar ervaring.

Vele verschillende stormbanen beschikbaar

Laat u verrassen door onze vele verschillende stormbanen. Ga de strijd aan op het sportieve voetbalparcours of plaats een speciale stormbaan op het water. Ook voor de jeugd hebben we verschillende stormbanen die gegarandeerd in de smaak zullen vallen. Laat ze bijvoorbeeld lekker klauteren over de hangbrug van het prachtige sprookjeskasteel.

Veiligheid gegarandeerd!

Jan Bogaerts heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze stormbanen bieden elke gebruiker op een veilige manier een dag vol plezier. Naast onze opblaasbare hindernisbanen voldoen ook onze andere attracties aan de strenge Europese veiligheidseisen.Door de perfecte combinatie van veiligheid en plezier kan iedereen 100% genieten. De veiligste stormbaan huurt u bij Jan Bogaerts Attractieverhuur.
 

Afmetingen stormbanen

In ons grootste assortiment stormbanen verhuren wij o.a. hindernisbanen met de volgende lengtes:
 • 31m
 • 30m
 • 27m
 • 22m
 • 20m
 • 17m
 • 15m
 • 14m
Staat uw favoriete lengte er niet tussen? Niet getreurd, want dit is slechts een kleine greep uit ons grote assortiment. Wanneer u een langere stormbaan wilt hebben kunnen wij deze ook voor u ontwerpen. Veel van onze stormbanen zijn namelijk aan elkaar te verbinden
 

Stel zelf uw eigen stormbaan samen

Om u nog beter te ondersteunen bij het creëren van een geweldig evenement geven wij u de optie om zelf een parcours samen te stellen. Vindt u het parcours te kort, of wilt u meerdere thema's verwerken in het parcours? Dan biedt het zelf samenstellen van een stormbaan de perfecte oplossing.

Koppel stormbanen aan elkaar en maak uw eigen parcours

Koppel de touwslingerbaan met bijvoorbeeld onze kruiptunnel of de spectaculaire basejump. Combineer en puzzel totdat u alle benodigde elementen in uw stormbaan hebt verwerkt. Wees creatief met de opblaas stormbaan verhuur van Jan Bogaerts!
 

Opblaasbare stormbaan huren voor elke periode

Bij Jan Bogaerts zijn wij heel flexibel in het verhuren van onze opblaasbare hindernisbanen. Wij verhuren onze stormbanen al voor 1 dag, maar u kunt ook voor het hele seizoen een attractie bij ons afnemen. Goedkope stormbaan huren? Door ons grootste assortiment hebben wij altijd de juiste hindernisbaan tegen de laagste prijs.
 

Onze stormbanen zijn voor vele doeleinden beschikbaar

Onze opblaasbare hindernisbanen zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Zo verhuren wij hindernisbanen die op een sportieve manier te gebruiken zijn. Deze banen worden geplaatst op sportdagen, zeskampen en andere sportieve evenementen. Daarnaast worden onze stormbanen ook vaak gebruikt als attractie waarop lekker gespeeld en gelachen kan worden.

Afgestemd op uw wensen

Voor iedere doelgroep en budget hebben wij de juiste stormbaan. De attractie zal altijd zijn afgestemd op uw wensen. Wanneer u een jonger publiek heeft zorgen wij voor een speelse thema stormbaan. Wij van Jan Bogaerts Attractieverhuur ontzorgen graag al onze klanten.
 

Levering

Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden met betrekking tot de levering van onze stormbanen. Wilt u een stormbaan bij ons huren? Dan kan u deze zelf afhalen tegen extra afhaalkorting. Daarnaast kunnen wij u op verschillende andere leverings mogelijkheden ontzorgen.

De leveringsmogelijkheden bij het huren van een stormbaanWij kunnen het logistieke proces voor onze rekening nemen. Zo kunnen wij zorgen voor het leveren en ophalen van de hindernisbaan. U kunt er ook voor kiezen dat wij het logistieke proces plus het op- en afbouwen van u overnemen. Wanneer u alles fases, inclusief begeleiding, uit handen wil geven kan dit natuurlijk ook.
 

Het installeren van de hindernisbaan

Jan Bogaerts geeft altijd duidelijke handleidingen uit bij het leveren van de stormbaan. Via deze handleidingen zijn onze opblaasbare stormbanen gemakkelijk op- en af te bouwen. Naast onze handleidingen en de stormbaan leveren wij alle benodigde materialen als blowers en haspels mee.  Er is ook de mogelijkheid om ons in te schakelen voor de installatie en begeleidingsfase.
 

Een dag vol plezier met de stormbanen van Jan Bogaerts!

Met een stormbaan van Jan Bogaerts is een dag vol plezier gegarandeerd. De hindernisbanen zijn geschikt voor zowel kleine als grote evenementen. Daarnaast zijn onze stormbanen geliefd door jong en oud en zo een geweldige toevoeging aan uw evenement.


Ons streven is om met onze stormbanen een onvergetelijk evenement neer te zetten. Het ultieme recept hiervoor zijn onze spectaculaire attracties gecombineerd met onze goede service. Zo zijn onze opblaasbare obstakelbanen perfect te gebruiken op de volgende evenementen:
 • Sportdagen
 • Opendeur- of publieksdagen
 • Zeskampen
 • Festivals
 • En voor vele andere doeleinden

Stormbaan huren? Contacteer ons!

Denkt u erover na om bij ons een stormbaan te huren? Dan mag u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U kunt dit doen door een stormbaan naar keuze in uw winkelwagentje te plaatsen. Wij helpen u, bij het huren van een stormbaan, ook graag telefonisch en zijn bereikbaar op de volgende nummers:

T (BE) +32(0)33134928
T (NL): +31(0)416567474U kunt ons ook per e-mail bereiken door een bericht te sturen naar info@janbogaerts.be. Graag horen wij al uw vragen en wensen voor een prachtig evenement. Samen met u zorgen wij ervoor, dat met onze stormbaan, ook uw evenement een groot succes wordt. Een stormbaan huren doet u bij Jan Bogaerts Attractieverhuur, de verhuurder van België en Nederland.