• Grootste assortiment van België en Nederland
 • |
 • Gegarandeerd de voordeligste
 • |
 • Veiligste attracties van de Benelux

Springkasteel huren

Bij ons kunt u een prachtig springkasteel huren tegen een zeer voordelige prijs! Onze springkastelen bezorgen elk kind een enorme glimlach op het gezicht. Voor ieder kind IS een springkasteel de ultieme belevenis. Natuurlijk voldoen al onze springkastelen aan de hoogste veiligheidseisen. Gaat u een springkasteel huren bij Jan Bogaerts? Dan huurt u een springkasteel bij de grootste en voordeligste attractieverhuurder van België. BIj ons bent u op de juiste plek om ook uw evenement een groot succes te maken.
Sorteer op:

Welke springkastelen kunt u bij ons huren?

Wij beschikken over honderden springkastelen in verschillende afmetingen, thema’s en voor elke portemonnee. Bij Jan Bogaerts vindt u altijd een springkasteel welke perfect is voor uw evenement en budget.

Deze volgende springkastelen kan u huren bij Jan Bogaerts - Attracties & Creaties:

Springkastelen met:
 • Dieren thema;
 • Cartoon thema;
 • Sport thema
 • Superheld thema
 • Seizoenen thema
 • Sprookjes thema
 • & Ballenbaden, glijbanen en nog veel meer...
Bekijk al onze honderden springkastelen hier op deze pagina.
Springkasteel huren bij Jan Bogaerts in België - Piratenschip springkasteel

Waarom een springkasteel huren bij Jan Bogaerts?

Onze klanten hebben verschillende redenen waarom zij graag een springkasteel huren bij Jan Bogaerts - Attracties & Creaties. Op de eerste plaats heeft u bij ons een enorme keuze aan springkastelen. Daarnaast zijn onze springkastelen 100% veilig in gebruik. Al onze attracties zijn namelijk volledig goedgekeurd door onafhankelijke instanties en voldoen aan de strengste Europese richtlijnen. Bovendien is onze goede Belgische service erg belangrijk. Wij zijn voor onze klanten elke dag telefonisch bereikbaar. Zo kunnen wij u in het geval van een eventuele storing altijd goed helpen.
Met de prachtige en kindvriendelijke springkastelen van Jan Bogaerts wordt ook uw event natuurlijk succesvol. Ons assortiment springkastelen bevat zowel honderden kleine als grote springkastelen. Deze springkastelen zijn te huren voor elk event en voor elk budget. Wilt u iets wat uitdagender is dan een normaal springkasteel? Wij hebben ook honderden verschillende opblaasbare obstakelbanen te huur.

Panda springkasteel te huur bij Jan Bogaerts
 

Veiligheid en betrouwbaarheid

Voor productie van haar springkastelen maakt Jan Bogaerts maakt gebruik van gerenommeerde Europese leveranciers. De springkastelen worden gemaakt van de beste materialen. Als Belgisch attractieverhuurbedrijf onderscheiden wij ons met onze voordelige en veilige attracties. Al onze springkastelen worden regelmatig door onafhankelijke instanties gecheckt. Daarnaast zijn er binnen ons bedrijf altijd tientallen personen aan het werk om extra checks op onze springkastelen uit te voeren. Op deze manier krijgt u altijd de veiligste attracties en dit voor de beste prijs.

Piraat Multiplay springkussen, te huur bij Jan Bogaerts
 

Springkasteel huren bij de attractieverhuurder van België

In ons grote assortiment (>2.500 verschillende attracties) hebben wij altijd het springkasteel van uw keuze. Alleen bij Jan Bogaerts ontvangt iedereen de volgende zekerheden:
 1. Altijd de laagste prijs
 2. Flexibele dienstverlening
 3. De beste kwaliteit
 4. Vakkundige service
 5. Veiligste attracties
 6. Breedste assortiment van België
 7. Diepste assortiment van België
Rendier springkasteel te huur bij Jan Bogaerts attractieverhuur in België

Welke afhaal- en bezorgopties zijn er als u bij ons een springkasteel gaat huren?

Wil u misschien een springkasteel bij ons gaan huren? Dan wilt u vast graag weten hoe het zit met onze afhaal- en bezorg mogelijkheden.


Voor onze klanten bieden wij de volgende verhuuropties aan:
 1. Zelf afhalen: Bij onze afhaallocaties in België of Nederland kunt u de bestelde attractie gemakkelijk afhalen. Wanneer u een springkasteel of ander artikel komt afhalen, krijgt u een extra afhaalkorting van 15%. Deze korting wordt in mindering gebracht op de totaalprijs.
 2. Bezorgen en ophalen: Wanneer u in België of Nederland een attractie huurt kunnen wij ook de zorg dragen voor het bezorgen en/of ophalen van de bestelde artikelen. Een van onze collega’s zal dan met de attracties uw kant opkomen.
 3. Bezorgen, op- en afbouwen en ophalen: Jan Bogaerts geeft ook de mogelijkheid tot het door ons installeren van de attracties. Wij komen dan met de attracties, bijvoorbeeld onze springkastelen, richting uw locatie. Wanneer wij zijn aangekomen zullen wij de bestelde attracties installeren. Na het evenement komen wij de attracties ook weer afbouwen en ophalen.
 4. Compleet verzorgd: Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om ons de attracties te laten begeleiden. Wij zullen de attracties naar uw locatie vervoeren. Bij aankomst gaan wij de attracties netjes installeren en met veel enthousiasme begeleiden. Op het einde van de dag, na uw evenement tot een succes gemaakt te hebben, zullen wij de attracties demonteren. Deze worden daarna netjes mee terug genomen.
Western springkasteel met speels design te huur bij Jan Bogaerts in België

Springkasteel huren voor elk event door heel België

Springkastelen worden op allerlei evenementen gebruikt. Zo zijn onze attracties perfect voor wanneer u veel kinderen verwacht. Onze springkastelen worden gebruikt op sportdagen, festivals, zeskampen, verjaardagen, beurzen, openingen, markten, braderieën en opendeur- of publieksdagen. Niet spannend genoeg? Voor het oudere publiek hebben wij vele spectaculaire attracties als onze mechanische rodeostieren en opblaasbare stormbanen. Voor de dagen met een slechte weersvoorspelling hebben wij vele overdekte springkastelen in ons assortiment.


Wij leveren onze attracties door heel België. Zowel in Vlaanderen als in Wallonië bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw springkastelen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor onze Nederlandse klanten om de bestelde artikelen in eigen land te laten leveren en af te halen. Daarnaast zijn wij voor Nederlanders, die graag hun attractie afhalen, met een groot magazijn in Waalwijk (NL) eenvoudig te bereiken.
 
Winterspringkasteel te huur bij Jan Bogaerts Attractieverhuur

Vragen over onze springkastelen? Contacteer ons

Wilt u een springkasteel huren en bent u op zoek naar een betrouwbare en gerenommeerde leverancier? Dan bent u hier, op onze up-to-date website, op de juiste plek! U kan ook gratis een brochure aanvragen. In deze gids staan al onze attracties, inclusief beeldmateriaal, beschreven. Heeft u misschien nog vragen en/of opmerkingen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan u online doen door op onze contactpagina ons contactformulier in te vullen Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen:


(T) BE: +32(0)33134928
E: info@janbogaerts.be


Onze deskundige collega’s gaan hun uiterste best doen om u te helpen bij het vinden van het perfecte springkasteel.