• Grootste assortiment van België en Nederland
 • |
 • Gegarandeerd de voordeligste
 • |
 • Veiligste attracties van de Benelux

Partytent huren

Bij ons kan u een uitstekende partytent huren tegen een zeer voordelige prijs! Met de partytenten van Jan Bogaerts maakt u elk evenement in een handomdraai compleet.
Onze partytenten zijn gemaakt van de beste materialen en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Voor goede en propere tentenverhuur moet u bij Jan Bogaerts zijn. Gaat u een partytent huren bij Jan Bogaerts - Attracties en creaties? Dan huurt u een partytent bij de grootste en best geprijsde attractieverhuurder van België. Samen met onze attracties, zoals onze partytenten, wordt ook uw evenement een groot succes.

Welke partytenten hebben wij binnen onze tentenverhuur beschikbaar?

Wij beschikken over partytenten in verschillende afmetingen, prijzen en voor verschillende doeleinden. Binnen onze tentenverhuur hebben wij altijd de juiste tent die bij uw specifieke evenement en begroting past.

De volgende partytenten kunt u huren bij Jan Bogaerts - Attracties & creaties:
 • Bioscooptent
 • Discotent
 • Griezeltent
 • Schirmbar tent
 • Pagodetent (alleen dak)
 • Pagodetent (dak + zijkanten)
 • Opblaasbare tent
 • Partytent (snelbouw, alleen dak)
 • Partytent (snelbouw, dak + zijkanten)


Voor een volledige overzicht van onze tentenverhuur, bekijk dan ons assortiment op deze pagina.

Waarom een partytent huren bij Jan Bogaerts?

Voor onze klanten zijn er verschillende redenen waarom zij graag huren bij Jan Bogaerts - Attracties & Creaties. Ten eerste heeft de klant bij ons de keuze uit een groot assortiment partytenten. Daarnaast zijn al onze partytenten van de beste kwaliteit en 100% veilig. Bovendien hebben wij onze Belgische service ook hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij als bedrijf dagelijks telefonisch en per email bereikbaar. Telefonisch kunnen wij u op elk moment, zo ook in geval van eventuele problemen, direct helpen.

Met de prachtige, betrouwbare en propere partytenten van Jan Bogaerts wordt ook uw event een groot succes. Ons assortiment tentenverhuur reikt van luxe donkere discotenten tot stijlvolle pagodetenten. De partytenten binnen onze tentenverhuur zijn te huren voor elk budget. Krijgt u veel of juist weinig bezoekers op uw evenement? Wij kunnen elk evenement  voorzien van de juiste partytent(en) voor haar aantal gasten. Partytenten combineren is ook geen enkel probleem bij ons. De tenten zijn namelijk gemakkelijk met elkaar te verbinden.

Pagodetent huren - Prachtige tent met artistiek puntdak

Geef uw evenement een high-class uitstraling met onze prachtige pagodetenten. Deze partytenten zijn uitgerust met een puntdak. Waarom huren mensen onze pagodetenten? Zij hebben hier meerdere redenen voor.Ten eerste zijn deze pagodetenten enorm stevig. Slechte weersvoorspellingen zijn zo geen probleem voor deze partytent. Daarnaast hebben deze partytenten een oppervlakte van 25m². Doordat de pagodetenten gemakkelijk met elkaar te verbinden zijn kan elk formaat tent gerealiseerd worden. Bovendien brengt het speelse design van onze pagodetenten uw evenement al direct een leuke sfeer. Wanneer u een pagodetent huurt is dit inclusief op- en afbouw. Ziet u uw bezoekers al genieten onder deze prachtige tenten?  Neem dan gerust contact met ons op om een pagodetent te huren.

Discotent huren - Maak uw locatie disco en feest proof

Wilt u buiten een feestje houden, inclusief verlichting, muziek, alles erop en eraan? Laat ons dan de ideale partytent hebben voor al uw feestjes. Deze luxieuze discotenten zijn afgewerkt met donkere zijkanten welke geen licht doorlaten. Leg de DJ alvast maar vast, want de ideale tent heeft u gevonden. Deze discotenten zijn 8 meter lang, 4 meter breed en 2.60m hoog, dat is dus 32m² dansoppervlakte! Uw feestje verzekeren van deze prachtige discotent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om deze discotent te huren.

Wat kost een tent huren?

Bij Jan Bogaerts huurt u extra voordelig uw partytent of andere tent. Zo kunt u bij ons al een partytent uit ons assortiment tentenverhuur huren voor slechts €40 per dag. Bovenop onze laagste prijzen krijgt u namelijk bij het afhalen een extra afhaalkorting van 15%. Voor elk budget hebben wij de juiste tent beschikbaar. Zo vindt u als klant altijd de juiste tent voor uw portemonnee en evenement.

Waar leveren wij onze tentenverhuur in België?

U bent bij ons uitgekomen in uw zoektocht naar de perfecte tent voor uw evenement. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af of wij ook op uw locatie kunnen leveren. Als grootste attractieverhuurder van zowel België als Nederland komen wij echt overal. Voor uw tentenverhuur in Limburg, uw tentenverhuur in Antwerpen en uw tentenverhuur in West Vlaanderen bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat u bij ons de partytenten kunt komen afhalen hebt u ook de keuze om ons de tenten naar uw locatie te laten brengen.. Voor uw tentenverhuur in Vlaanderen, Wallonië en Nederland kiest u Jan Bogaerts. Laat ons met onze 50 jaar ervaring ook uw evenement een groot succes maken.

Tentenverhuur Limburg

Bent u op zoek naar tentenverhuur in Limburg? Dan bent u bij Jan Bogaerts aan het juiste adres. Wij bieden onze voordelige tentenverhuur aan in zowel zuid als noord Limburg. Kies een van onze prachtige tenten uit ons assortiment tentenverhuur. Graag helpen wij u om een voordelige partytent voor op uw evenement in Limburg te vinden. Met onze prachtige tenten kan uw evenement niet meer misgaan. Naast dat u de tenten kan afhalen leveren wij deze door heel Limburg, België.

Tentenverhuur Antwerpen

U bent woonachtig of gevestigd in Antwerpen en bent op zoek naar een prachtige tent? Zoek dan niet verder. Binnen onze tentenverhuur hebben wij vele tenten te huur, beschikbaar in heel Antwerpen. Zo kan u bij ons terecht voor al uw pagodetenten, discotenten, opblaasbare tenten, bioscooptenten en vele andere partytenten. Als grootste attractieverhuurder van België verhuren wij naast onze partytenten duizenden attracties als springkastelen en rodeostieren. Voor uw tentenverhuur in Antwerpen zit u bij Jan Bogaerts op de juiste plek.

Tentenverhuur West Vlaanderen

Ook in West Vlaanderen is Jan Bogaerts actief aanwezig om ontzettend veel events met haar tentenverhuur tot een groot succes te maken. Naast partytenten bent u ook voor attracties bij ons aan het juiste adres. Als grootste attractieverhuurder van België en Nederland kunnen wij (bijna!) alles leveren. Kijk dus niet verder en laat onze tentenverhuur u in West Vlaanderen voorzien van de juiste partytent.

Welke afhaal- en bezorgopties zijn er als u bij ons een partytent gaat huren?

Denkt u eraan om bij ons een partytent te huren? Dan bent u vast benieuwd naar onze afhaal- en bezorgopties binnen onze tentenverhuur.

Wij hanteren de volgende verhuuropties:
 • U haalt de partytent zelf op en krijgt 15% extra afhaalkorting;
 • U laat de partytent door ons bezorgen en ophalen. Dit is bij sommige tenten al gratis inbegrepen. Vraag onze collega’s naar de mogelijkheden.
 • U laat de partytent door ons bezorgen, op- en afbouwen en ophalen. Bij bijvoorbeeld een pagodetent zit de op- en afbouw gratis inbegrepen.
 • U laat alles aan Jan Bogaerts over: wij zullen de partytent bezorgen en opbouwen. Tijdens het evenement houden wij eventueel toezicht op de tent of attracties in de tent. Vervolgens bouwen wij de partytent(en) af en halen deze later weer op.
Let op: er geldt een extra afhaalkorting van 15% bij het afhalen van de partytent. Sommige partytenten kunnen echter niet afgehaald worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Partytent huren? Contacteer ons

Wilt u een partytent huren en bent u nog op zoek naar een betrouwbare en professionele leverancier? Zoek dan niet verder en neem een kijkje, hier, op onze website. U mag natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit doet u eenvoudig, door bijvoorbeeld uw favoriete partytent, in het winkelwagentje te plaatsen. Wilt u liever persoonlijk contact bij het huren van een partytent? Wij helpen u ook met alle plezier telefonisch en per e-mail:

T: +32(0)33134928
E: info@janbogaerts.be

Stel u in uw telefoongesprek of uw e-mailtje al uw vragen en vertel ons al uw wensen. Samen zorgen wij ervoor dat, met onze partytenten, ook uw evenement een enorm groot succes wordt. Partytent huren doet u bij Jan Bogaerts - Attracties en creaties. Wij hebben het grootste en voordeligste assortiment tentenverhuur van België